|
|
|

»
Retete » Paste cu ciuperci si kaiser

Paste cu ciuperci si kaiser

Portii: 2
Timp de preparare max 15 minute

Ingrediente:

Pasta D’oro Penne (intre 50 si 75 grame de persoana)
6 felii de kaiser, taiate cubulete
10 ciuperci, tocate
1 ceapa, tocata
1 catel de usturoi, zdrobit
25g unt
25g faina
½ cana mare de lapte
O cana de brânza rasa
 
Mod de preparare:

Gatiti pastele in apa clocotita in conformitate cu instructiunile de pe pachet.
Intre timp, se prajeste kaiserul, ciupercile, ceapa si usturoiul timp de 10 minute, pana sunt gatite.
Intr-o alta tigaie, se topeste untul si se adauga faina. Treptat, se adauga laptele cu telul pentru a scapa de orice cocoloase de faina. Aduceti sosul la fierbere, apoi lasati la foc mic. Adaugati branza si lasati-o sa se topeasca.
Luati apoi sosul de pe foc si turnati peste kaiserul, ciupercile, ceapa si usturoiul.Intregul amestec se va turna peste pastele fierte si scurse.
 
Pofta buna!




Copyright © 2013 Pasta d’oro. Toate drepturile rezervate.