|
|
|

»
Retete » Salata mediteraneana cu paste

Salata mediteraneana cu paste

Ingrediente: 250 grame de paste (fusilli); coaja si sucul de la o lamaie; doua lingurite de ulei de masline; 200 grame de anghinara conservata, scursa de apa si tocata; 250 grame de branza mozzarella (degresata), taiata marunt; un ardei gras rosu tocat; o legatura de patrunjel, tocat; un pumn de mazare congelata.

Timp: 20 min. 
 
Mod de Preparare: Salata mediteraneana cu paste este o salata ideala pentru a fi consumata pe durata oricarei diete de slabit. Bogata in amidon, aceasta salata va mentine senzatia de saturatie o perioada indelungata si totodata va ajuta sa ardeti cu pana la 25% mai multe calorii in decursul unei zile. 

Calorii / portie: 190
Grasimi / portie: 6 grame
Proteine / portie: 18 grame
Calciu / portie: 4%


Fierbeti pastele (fusilli) conform instructiunilor de pe ambalaj. In timp ce pastele fierb amestecati intr-un castron mare coaja si sucul de lamaie cu uleiul de masline si omogenizati bine cu ajutorul unui tel. Adaugati anghinara tocata, branza mozzarella, ardeiul gras si patrunjelul, dupa care amestecati bine pentru combinarea aromelor. Separat, intr-o strecuratoare asezati mazarea peste care se toarna pastele fierbinti in momentul cand acestea au fiert. Se agita bine pentru a se scurge surplusul de zeama (NU le asezati sub jetul de apa rece). Ultima faza de preparare a acestei salate este amestecarea pastelor cu restul ingredientelor. Asezonati dupa gust cu sare si piper si bucurati-va de gustul senzational al unei salate mediteraneene cu paste.




Copyright © 2013 Pasta d’oro. Toate drepturile rezervate.