|
|
|

»
Stiri

StiriCe inseamna o dieta fara gluten?

Ce inseamna o dieta fara gluten?

In ultima vreme, cererea de alimente fara gluten este in crestere, cum din ce in ce mai multe persoane ajung la concluzia ca eliminarea glutenului din dieta are efecte benefice asupra sanatatii. Desi comunitatea medicala nu s-a pronuntat inca decisiv in privinta eventualelor prejudicii aduse de gluten asupra unui organism sanatos, cateva lucruri sunt certe: Recomandari pentru un stil de viata fara gluten

Recomandari pentru un stil de viata fara gluten

Atunci cand se stabileste diagnosticul de celiachie, poate fi o povara și chiar daca asta inseamna inceputul unei stari de sanatate mai buna, datorat faptului ca ai gasit cauza simptomelor, reprezinta totodata inceputul unui nou stil alimentar, unui nou stil de viata.Regulamentul concursului „Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro”

Regulamentul concursului „Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro”

Regulamentul concursului „Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro”
Perioada desfasurarii concursului: 15 decembrie- 22 decembrie 2015
 
■ organizatorul concursului „ Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro” Organizatorul concursului este S.C. SamMills Distribution S.R.L. cu sediul in str. Libertatii, FN,  Loc Apahida, jud Cluj Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1220/2000, Cod unic de inregistrare RO13467530, cont bancar RO45BTRL01301202893588XX deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin Director General Rus Petronel, numita in cele ce urmeaza “organizatorul”.Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului

ANPC

Telefonul consumatorilor 0219551
 

SOCIETATEA NOASTRA ARE IMPLEMENTATA PROPRIA PROCEDURA DE SOLUTIONARE ALTERNATIVA A LITIGIILOR  (SAL). EA POATE FI CONSULTATA AICICe inseamna gluten free si cum ne ajuta asta? Legatura dintre gluten si sport!

Ce inseamna gluten free si cum ne ajuta asta? Legatura dintre gluten si sport!

Pentru sportivii de anduranta cum sunt atletii, ciclistii ori jucatorii de tenis consumul ridicat de carbohidrati cu o zi, doua inainte de competitiile sportive este deja un ritual. Avand scopul de a stoca o cantitate cat mai mare de carbohidrati cu eliberare prelungita si glicogen pentru arderile musculare, acest obicei este atat de bine impamantenit incat multi dintre organizatorii competitiilor pregatesc cina dinaintea concursului cu paste, pentru sportivi.Cum se fierb corect pastele?

Cum se fierb corect pastele?

Desi pare o treaba usoara, exista cateva greseli care trebuie evitate daca vreti sa pastrati savoarea si calitatile pastelor. 
 
Puneti apa la fiert cu putina sare. Pentru fiecare 100 grame de paste aveti nevoie de 1 litru de apa si o lingurita rasa de sare. Optional, in apa pusa la fiert puteti adauga 1-2 linguri ulei. Originea obiceiului de a adauga ulei provine de la faptul ca in trecut pastele nu aveau proprietatea de a nu se lipi intre ele. Adaugand ulei, se evita acest lucru. Cum sa asortezi pastele cu sosuri

Cum sa asortezi pastele cu sosuri

O lista de sugestii pentru asocierea sosului potrivit in functie de tipul de pasteLansare site Pasta D'Oro

Lansare site Pasta D'Oro

Pasta D'Oro isi face simtita prezenta in mediul online lansandu-si propriul site de prezentare a produselor.Copyright © 2013 Pasta d’oro. Toate drepturile rezervate.