|
|
|

»
Stiri » Regulamentul concursului „Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro”

Regulamentul concursului „Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro”

Regulamentul concursului „Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro”
Perioada desfasurarii concursului: 15 decembrie- 22 decembrie 2015
 
¦ organizatorul concursului „ Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro” Organizatorul concursului este S.C. SamMills Distribution S.R.L. cu sediul in str. Libertatii, FN,  Loc Apahida, jud Cluj Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1220/2000, Cod unic de inregistrare RO13467530, cont bancar RO45BTRL01301202893588XX deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin Director General Rus Petronel, numita in cele ce urmeaza “organizatorul”.
¦ durata si modul de participare In perioada 15 decembrie- 22 decembrie 2015 SamMills Distribution organizeaza prin intermediul canalului online Facebook concursul ” Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro”. Cei care se inscriu in concurs trebuie sa trimita o fotografie pe pagina de facebook a brandului Pasta D’Oro, care sa contina numele celui mai mic membru al familiei, scris din literele de paste din produsul Pasta D’Oro Per Piccoli Alfabet. Vor intra astfel in tragerea la sorti organizata in data de 22 decembrie, ora 16. Castigatorul va fi anuntat prin intermediul canalului Facebook.
¦ dreptul de participare Pot participa la concursul ” Cadoul Per Piccoli de la Pasta D’Oro” persoanele fizice cu varsta de peste 18 ani. Participantii se pot inscrie in fiecare zi din cele sapte zile  de concurs. Angajatii si colaboratorii SamMills Distribution, precum si sotii sau rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu au dreptul de a participa la concurs.
¦ desemnarea castigatorului In data  de 22.12.2015 va avea loc extragerea castigatorului cu ajutorul site-ului random.org si anuntarea lui pe canalul Facebook.
¦ acordarea premiului Persoana care a fost desemnata castigatoare va primi un premium constand intr-un cos cu jucarii in valoare de 200 lei si 2 baxuri de Pasta D’Oro Per Piccoli. In cazul neconfirmarii acceptarii premiului in maximum 24 de ore de la extragere, se reia procedura si se va extrage un nou castigator. Premiul se va expedia prin curier rapid catre adresa furnizata de castigator, fara cheltuieli aditionale.
 ¦ responsabilitatea SamMills Distribution nu isi asuma responsabilitatea pentru orice poate determina imposibilitatea confirmarii de acceptare a premiului sau a bunei desfasurari a activitatilor descrise in prezentul regulament, ca urmare a unor restrictii de natura tehnica, a politicii financiare, sau a altor limitari. Prin inscrierea la concursul descris in prezentul regulament, participantii isi exprima acordul pentru:
                • primirea de mesaje in scop de marketing direct, inclusiv promovarea serviciilor sau a facilitatilor oferite de SamMills Distribution;
• organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi datele castigatorului concursului in vederea anuntarii publice a numelor acestuia, a orasului de domiciliu in conformitate cu legislatia in vigoare.
¦ conditiile de acordare a premiilor Premiul va fi acordat castigatorului cu obligatia ca acesta sa indeplineasca urmatoarele conditii:
• poate fi declarat castigator numai participantul cu varsta intre 18 si 99 de ani, care confirma acceptarea premiului pe canalul Facebook in termenul de 24 de ore de la extragere .
• castigatorii sa nu fie declarati descalificati, ca urmare a nerespectarii prezentului regulament
¦ taxe Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul fiscal, precum si orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura,
¦ reclamatiile Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face in scris, in termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.
¦ publicarea regulamentului Acest regulament poate fi solicitat in scris la sediul SamMills Distribution, din strada Libertatii, FN, loc Apahida, Cluj si poate fi citit gratuit pe www.pastadoro.ro .
Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.
Copyright © 2013 Pasta d’oro. Toate drepturile rezervate.